赤髪の白雪姫 (Akagami No Shirayuki Hime) Kızıl Saçlı Pamuk Prenses



Tür: Komedi, Romantik, Macera
1. Sezon 12 +1 OVA
2.Sezon 12
Bugün Akatsuki Yona Hime tadında bir anime tanıtacağız. Konuları hemen hemen benzer diyebiliriz. Shirayuki adındaki kızımız nadir bulunan kızıl saçlara sahiptir. Geçimini  hasta insanlar için ilaç yaparak sağlamaktadır. Bir gün Shirayuki'nin kızıl saçları Prens Raji 'nin kulağına gider. Shirayuki'yi cariyesi yapmak ister.



Prens Raji halk tarafından sevilmeyen ve gücünü kendi çıkarları için kullanan biridir. Bu yüzden  evlenmek istemeyen Shirayuki bir gece eşyalarını toplayıp ülkeden kaçar. Kaçarken bir şatoya sığınır. Shirayuki'nin sahipsiz sandığı şato aslında Zen adında bir prense aittir. 



Shirayuki bir şekilde yaralanan Zen 'i tedavi eder ve sevgisini kazanır. Tabii bu arada prens Raji de kolay kolay pes eden biri değildir. Shirayuki'nin peşine adam salar ve zehirli elmalar gönderir. Zehirli elmaları yanlışlıkla prens Zen yer. Panzehrini almak için Shirayuki teslim olur fakat prens Zen tarafından kurtarılıp himaye altına alınır.



Bundan sonra Shiruyuki Prens Zen'in ülkesine gider ve saray şifacısı olur. Anime prens Zen ve Shirayuki'nin arasındaki ilişkiyi ele alıyor. Her bölüm farklı olaylar oluyor. Shirayuki  zeki ve güçlü bir karakter. Çoğu beladan tek başına kurtuluyor.




Kendi başına kurtulamadığı durumlarda  Zen ve korumaları Mitsuhide ve Kiki onu bir şekilde kurtarıyor. Bir de gruba sonradan dahil olan  özgür ruhlu Obi 'yi de unutmamak lazım.




Eğlenerek izlediğim, çabucak bitmesin diye ikinci sezonunu sonralara sakladığım bir animeydi. Diğer animelerdeki gibi baş karakterler duygularını saklamıyor. Herkes ne düşünüyor ve ne hissediyorsa net bir şekilde ifade ediyor. Bu yüzden  insanı çok yormuyor. Tek sevmediğim karakter  Zen'in abisi .Her zaman sorun çıkarıyor.




Filmin sonu için de beklentinizi çok  yüksek tutmayın. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, en azından biz yaşadık. Çok ortada bir final yaptı. 3. sezon gelir mi o  belirsiz Şimdiden iyi seyirler.:)


Birinci sezonu izlemek için Buraya Tıklayınız.
İkinci sezonu izlemek  için Buraya Tıklayınız.



6 yorum:

  1. 3. Sezonun çıkma ihtimali yüksek sonuca bağlamadan animeyi bitireceklerini sanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Dediğiniz gibi 2021'de 3.sezonun çıkacağı tahminlerinde bulunuluyor ama kesin bir bilgi yok. Merakla bekliyoruz. Haber kaynağı:
      https://www.tvseasonspoilers.com/anime/snow-white-with-the-red-hair-season-3-release-date-10498/

      Sil
    2. 14 ekim 2020 olarak bi tarih verilmişti o zaman o tarih doğru degilmiydi ?

      Sil
    3. Merhaba. Bildiğim kadarıyla yapımcı şirket yakın zamanda başka bir anime çıkardığından ve korona yüzünden henüz çıkarmayı düşünmüyor. Bu yıl içinde çıkacağı söylenmişti ama sanırım seneye ertelendi.

      Sil
    4. Ne zaman çıkıcak 3. Sezon 2022 den yaziorum

      Sil
    5. Merhabalar. Maalesef biz de bilmiyoruz. İsterseniz animenin resmi sayfasından (http://clarines-kingdom.com) takip edebilirsiniz.

      Sil

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.