さよならぼくたちのようちえん(Sayonara Bokutachi No Youchien) Elveda Bizim Anaokulumuz

Bugün sizlere hafta sonu izlediğim ve etkisinden uzun süre çıkamadığım yer yer güldürüp yer yer ağlatan ''Elveda Anaokulumuz'' filmini tanıtacağım.Öncelikle filmimizin konusuna gelelim.Film 5 anaokulu öğrencisinin, hastanede yatan arkadaşlarını ziyaret etmek için birlik de anaokulundan kaçışlarını  ve  yolda başlarından geçen bir dizi olayı ele alıyor.

Film, hayatı bir birinden tatlı çocukların gözünden anlatıyor.Yolculuk sırasında başlarına bin bir türlü şey geliyor.Yaramazlık yapmaktan da geri durmuyorlar tanımadıkları birinin bahçesine girip çilek çalıyorlar,kırmızı ışıkta geçip ,polisten kaçıyorlar.
En çok güldüğüm sahne ise evsiz bir adamın yavru kediyi alıp götürdüğünü gördüklerinde adamın, kediyi yiyeceğini sanıp ,yememesi için yal varmalarıydı sanırım.:)Çok tatlılardı.


 Beni en çok etkileyen şey sanırım çocukların gözündeki ölüm algısıydı.Çok güzel işlenmişti .Yaşları çok küçük olmasına rağmen çocukların oyunculukları da çok iyiydi.Özellikle çoğu iyi oyuncuların bile yapamadığı ağlama sahnelerinin hakkını veriyorlar.

Yolculuk sırasında bir bir kayıp veriyorlar.Acaba hastaneye kim varabilecek yada varabilen olacak mı? 
Çok eğlenceli bir o kadar da eğitici bir filmdi. Anne- babaların çocuklarına söyledikleri şeylerin çocukların nasıl algıladığını  anlatan tatlı bir film Mutlaka izlenmesi gerek:)
İzlemek için Buraya Tıklayın:)





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.