ヒロイン失格(Hiroin Shikkaku)Kahraman Diskalifiye



Yayın Tarihi:2015
Tür: Romantik-Komedi
Hatori Matsuzaki küçüklüğünden beri annesi tarafından terk edilen Rita Terasaka 'yı korumasını alır. Yakın arkadaşlıkları , Hatori için aşka dönüşür. Hatori, Rita'nın gerçek aşkı olduğunu düşünür ve eninde sonunda evleneceklerinin hayallerini kurar. Ta ki Rita'nın hayatına başka bir kız girene kadar. Hatori baş rol olduğu aşk hikayesinden vaz mı geçecek yoksa baş rolü geri mi alacak. 
Filmi hakkında olumsuz yorumlar okuduğum için biraz ön yargılı izledim fakat izleyince hiçte yazılanlar gibi olmadığını fark ettim. Oldukça eğlenceliydi. Mirei Kiritani oyunculuğunu her zaman çok beğeniyorum. Bu filmde de oyunculuğu oldukça iyiydi. Tek tek karakterlere değinecek olursak ;


Hatori Matsuzaki küçüklüğünden beri Rita 'yı sevmektedir. Onun için her şeye katlanır. Buna kötü karakter olmakta dahil:)Onun için tek erkek Rita'dır .


Rita Terasaka, annesi tarafından küçükken terk edilmiş içine kapanık ve havalı takılan biridir. Bayanlara karşı oldukça kibar bir genç. 


Kosuke Hiromitsu ,Okulun havalı takılan ve kızlar arasında popüler olan biridir.. Hatori' yi görünce ona aşık olur ve her zaman  Hatori'nin yanındadır.


Miho Adachi , Rita'nın sevgilisidir. Yumuşak ve kibar biri gibi gözükse de sevdiği kişi için her türlü oyuna başvurur. 


Kyoko Nakajima , Hatori'nin en yakın arkadaşıdır. Doğrucu ve güvenilir biridir. Filmde en sevdiğim karakterlerden biriydi. 


Filmde değişik efektler, abartılı tepkilerle güldürdü. Oyunculuklarda iyi denilebilirdi. Filmde en sevmediğim karakter Rita'nın sevgilisiydi. Oldukça yaşlı görünüyordu ve giyim tarzı biraz vasattı. 


Okul yemek hanesinde görevli amca ise favorimde .Okulun huzuru bozan herkese gereken cezayı veren, gerekirse öğrencilerle dertleşen babacan biriydi. Uzun lafın kısası yazın izlenecek güzel bir filmi .Boş vaktiniz varsa ve biraz gülelim diyorsanız kaçırmayın derim.Film mangadan uyarlamadır. İsterseniz mangasını da okuyabilirsiniz. 




Mangasını okumak için Buraya Tıklayınız. 

Filmi izlemek için Buraya Tıklayınız. 







0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.