Anime Ve Manga Karakterli Telefon Kılıfı Yapımı


İnternette gördüğümüz animeli, mangalı telefon kılıflarına özenmeyenimiz yoktur. Türkiye ‘de satışı çok olmadığı gibi satan yerlerde oldukça pahalı . Satın almak istesek bile istediğimiz animenin telefon kılıfını da bulmamız kimi zaman mümkün olmuyor. İşte bu sorunların çözümü kendi kılıfımızı kendimiz yapmak. Nasıl mı? Oldukça ekonomik ve kolay bir şekilde kendi kılıflarımızı kendimiz yapabiliriz. Hazırsanız gerekli malzemelerimize bakalım.


Ø  İstediğiniz anime veya manga karakterinin telefonunuza uygun boyutlarda çıktısı
Ø  Koli bandı
Ø  Makas
Ø  Şeffaf telefon kılıfı



Öncelikle istediğiniz anime veya manga karakterini ince ayrıntılarına dikkat ederek kesin. Sonra ön ve arkadan koli bandıyla bantlayın. Bu şekilde hem dayanıklı olur hem de daha güzel ve parlak durur. Bandın da fazlalıklarını kesip resme uygun hale getirin. Bantla sağlamlaştırdığımız resmimizi şeffaf telefon kılıfıyla beraber telefona takın. İşte bu kadar. Birkaç tane yapıp arada değiştirebilirsiniz. Dilerseniz şeffaf telefon kabına da sabitleyebilirsiniz. Ben arada bir değiştirmek istediğim için bu yöntemi kullandım. Eğer elinizde birkaç kılıf varsa resminize uygun oje ya da boya kalemleriyle telefon kılıfınıza resim veya yazılarda yazabilirsiniz. Bu karakteriniz en sevdiğiniz repliği ya da isminiz olabilir. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış. Şimdiden kolay gelsin. 


Bantlarken içinde hava kalmamasına ve bandın katlanmamasına dikkat edin. Maalesef bizim bir kaç resmimizin de böyle bir sorun oldu. Çok kötü durmuyor fakat çok iyi de sayılmaz. Ayrıca bandın fazlalıklarını keserken resmin bitiş noktalarından biraz uzakta kesin daha sağlam olur.

2 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.