(Koi Suru Vampir) Vampire Aşık Olmak


  
Tür:Romantik , Komedi
Yayın Tarihi:2015
Bu gün size izleyip çok beğendim bir Japon filmi tanıtacağım.Japon yapımı diye geçen filmin büyük bir  kısmında oyuncular  Çince konuşuyor.Filmin tarzına bakınca Tayvan esintilerini görmek mümkün bu yüzde Tayvan Japon ortak yapımı diyebiliriz.
Filmimizi orijinal  ismi ‘’Koi Suru Vampir’’ .Birebir çevirdiğimizde ‘’vampire aşık olmak ‘’ diyebiliriz. Konumuzu gelecek olursak  Kiira adındaki kızımız bir vampirdir ve ailesiyle Tayvan ‘da yaşamaktadır. Bir gün evinin yakınlarındaki ormanda yürüyüşe çıktığında Tetsu adındaki çocukla karşılaşır. Fark etmeden bir birilerine aşık olurlar .
Daha sonra Kiira bazı sebeplerden dolayı Japonya ‘ya taşınmak zorunda kalır. Tetsu ile bağlantısı böylece kopmuş olur. Kiira ,  vampir akrabalarıyla birlikte bir pastahane işletir ve normal insan gibi yaşar.8 Yıl sonra ilk aşkı olan Tetsu bir iş için Kiira’nın pastahanesine gelir. Kiira, ilk görüşte tanıdığı çocukluk aşkıyla yakınlaşır ama bir yandan da tedirgindir Çünkü vampir olması bazı sorunlara sebep olmaktadır. 
Komedi tarzında ilerleyen bir film. Bazı yerleri  biraz saçma gelebiliyor.Ama saçmalıklar insanı sıkmıyor.
Yan karakterleri ana karakterlerden daha çok sevdim doğrusu.Özellikle Kiira 'nın  bir şekilde karşılaşıp arkadaş olduğu Miki, insana kendini sevdiren bir kız.
Ayrıca filmde kirpi ve panda dizisinde gördüğümüz  Choi Jin Hyuk 'ta kötü yan karakter olarak karşımıza çıkıyor.
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film . Japon film sevenlerinin kaçırmadan izlemesi tavsiye ederim.Çok fazla kötü sahnesi olmadığından ailecek izlenecek bir film.

İzlemek için Buraya Tıklayınız.





0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.