鋼の錬金術師(Fullmetal Alchemist) Çelik Simyacı

Comics Desktop Fullmetal Alchemist HD Wallpapers.


Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera, Dram
Edward ve Alphonse'nin aileden gelen simya gücü vardır. Annelerinin ölümünden sonra bu güçlerini geliştirip annelerini tekrar geri getirmeye çalışırlar.
        


Simyada eşit takas kuralı vardır yani  bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde başka bir şeyi feda etmen gerekir. Elric kardeşler bir insanı geri getirmek için bir insanın vücudunu oluşturan  malzemeleri toplarlar.
             


Fakat işler istedikleri gibi gitmez. Büyük kardeş Edward ayağını, küçük kardeş Alphonse ise bedenini kaybeder. Kardeşini kaybeden Edward bir kolunu feda edip kardeşinin ruhunu bir zırha mühürler.
       

    



Uzun süre  bu durumdan kendini suçlayan Edward sonunda kaybettiği kolunu ve kardeşinin bedenini geri getirebilmek için devlet simyacısı olur. Winry ve büyükanne  Edward için mekanik kol ve ayak yapar. 
         


Elric kardeşler evlerini  yakıp kendilerini geliştirmek ve bedenlerine kavuşmak için yola çıkarlar. Yolculuk esnasında pek çok farklı  macera yaşarlar. Her animede olduğu gibi bu animede de kötü, bir o kadar da iğrenç karakterler de var.
   

  


Fantastik bir anime. Mangadan, iki farklı kişi  tarafından da animeye aktarılmıştır. Fullmetal alchemist brotherhood adlı anime manganın birebir kopyası gibi. Fullmetal Alchemist'nin teması da aynı fakat mangadan farklılık gösteriyor. Ayrıca bir filmi ve kısa dakikalık özel bölümleri de mevcut.. Açıkçası ben özel bölümlerini daha çok beğendim. Komik ve sevimliydi. 
  
 


Fantastik sevenler için, izlenmesi gereken bir anime. 
Fullmetal alchemist brotherhood izlemek için Buraya Tıklayınız.
Fullmetal Alchemist  izlemek için Buraya Tıklayınız.
Özel bölümlerini izlemek için  Buraya Tıklayınız.




  


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.