2019 Yeni Yıl Takvimi


Herkese Merhaba. Yeni yıla girmemize az günler kala sizlerle  kendi tasarımız olan 2019 takvimini paylaşmak istiyorum. Geçen yıldan farklı olarak yeni  takvim fikirleri  de ekledik. Umarım tasarımımızı beğenir ve tüm yıl boyunca zevkle kullanırsınız.



Eğer masa takvimi çok kullanıyorsanız bu takvim tam size göre olabilir. Gereken malzemelerde oldukça az. Tahta çubuk ve yapıştırıcınız varsa bir kaç dakikada kendi masa takviminizi yapabilirsiniz.


Öncelikle takvimimizin çıktısını alıyoruz ve uygun şekilde kesiyoruz. 3 adet tahta çubuğu silikon tabancasıyla, araya takvim girecek boşluk bırakarak üçgen şeklinde yapıştırıyoruz. Bu tahta çubukları genelde tüm kırtasiyelerde bulabilirsiniz. Sonra arasına takvimi sıkıştırıyoruz ve takvimimiz hazır. İsterseniz küçük tahta çubuklardan şövale de yapabilirsiniz.

Diğer takvim tasarımımızda takvimini her yere taşımak isteyenler için kitap ayracı şeklinde. Hem kitap ayracı olarak hem de takvim olarak çok kullanışlı olacağını düşündük.


Ayrıca  üstünde film ve animelerde geçen ünlü repliklerin Japonca ve Türkçesini ekledik. Bu ayraçları kalın çıktı kağıdına basmanız yeterli. İsterseniz koli bandıyla ciltleyebilirsiniz ama biz gerek duymadık.
Kitap ayracı takvimi için Buraya Tıklayınız.
Geçen seneki takvim yazısını okumak için Buraya Tıklayınız.


2 yorum:

  1. Çok beğendim. Ellerinize sağlık :) Kitap ayracı olarak da kullanabiliriz, çok iyi fikir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.:)

      Sil

Yorumunuz için teşekkürler.:)

Copyright Gosuke © 2016. Blogger tarafından desteklenmektedir.